tiistai 3. joulukuuta 2013

Kuntoilu voi olla nautittavaakin

Nyt kun alkoi löytymään enemmän vapaa-aikaa, niin olen hurahtanut salilla käyntiin. 

Ilahduin näin 1. adventin jälkeen, kuinka kuntosali (Glow)  oli panostanut jouluiseen ilmeeseen. Niin kauniita koristuksia oli joka puolella. Uima-altaalta en kehdannut otta kuvia, liekö olisivat antaneetkaan.

Huomenna pääsen testaamaan heidän personal trainerinsa. Tämä kaveri puhuu vain paikallista ja nyt ilta täytyy opiskella sanastoa: miten kerron, mitä liikkeitä en saa tehdä. Jalka kun on viellä viisi kuukautta oikaisussa liukastumisen ja leikkauksen jälkeen. Näin se kielitaito karttuu. Elikkä kielioppina on preteriti.












sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Ulkoilu- ja ompelupäivä

Näin ensimmäisen adventin kunniaksi tartuin pitkästä aikaa ompelukoneeseen. Ensin kuitenkin ulkoilua kauniissa säässä. Ystäväni Arjan kanssa kävelimme läpi Puerto Banuksen sataman ja jatkoimme kohti San Pedroa. Siellä joimme hyvää vastapuristettua appelsiinimehua ja juotimme Cami koiran. Sen jälkeen kohti Campanaa, jossa pistäydyimme vuorotellen kirkossa kuuntelemassa jumalanpalvelusta. Matka taittui rattoisasti ja aikaa meni reilut pari tuntia. Vireystaso nousi kummasti, jonka seurauksena aloinkin kaivamaan kangasvarastoja.

 Kaapissa minulla on iso kasa erilaisia kankaita, joita olen ystävältäni Stinalta saanut. Hänellä kun on kangaskauppa ja sieltä saan sillointällöin vanhoja mallikappaleita.

Yhden verhot piti ensin ommella uuteen vuokra-asuntoon. Sen jälkeen alkoi ideointi koristetyynyistä.
Sainkin aikaiseksi kaksi sarjaa (ja saavutuksesta olen oikein iloinen). Luomiskausi kun on ollut kadoksissa pitkään.

 Toisen sarjan mies pyysi kuitenkin jättämään kotiin, mutta toinen sarja lähtee vuokra-asunnon somisteeksi. Jospa viellä saisin tehtyä lisää, jos sopia kankaita vain löytyy.

Jospa ensi viikolla saisin tehtyä vähän joulua kotiin. Harjoittelin jo saaristolaisleivällä ja muffinsseilla.



Yhteen tyynyyn ideoin vähän röyhelöö, kun kangasta jäi tähteeksi


Ja toinen sarja samalla muotilla


Ja röyhelöö