sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Uudistunut ulkoasu!

Tovi sitten kerroin uudistuneiden verkkosivujeni nähdeen vihdoin päivänvalon. Onnesta soikeana olikin aika polkaista kunninahimoinen Facebook-kampanja pystyyn! Kuten tuli mainittua, 1000 "tykkääjän" täytyttyä arvotaan kaikkien Facebook-sivusta tykänneiden kesken loma-asunto Fuengirolasta käyttöön viikoksi! Linkki sivulle löytyy myös blogin oikeasta sivupalkista.


...Ja kuten olette saattaneet todeta, myös blogin ulkoasu on uudistunut! Uusien verkkosivujen kunniaksi oli aika työstää tästäkin bloggaavaa perhepiirin jäsentä hyödyntäen vähän freesimpi malli! Sen seurauksena blogia on nykyään mahdollista seurata myös Blogilistan ja Bloglovin'in avulla.

Jos teille on vielä sattunut jäämään epäselväksi, kuka blogin takaa itse asiassa löytyy, voitte siitäkin käydä lukemassa sivut-palkista löytyvän "Blogin Kirjoittajasta"-linkin takaa!

Näihin tunnelmiin toivotan teille antoisia ja mielenkiintoisia lukuhetkiä myös tulevaisuudessa!

Puhelinmyyntiä ja leivonta

Espanjan Fuengirolassa on useampiakin puhelinmyyntiin keskittyviä suomalaisia yrityksiä. Monet nuoret tulevat kokeilemaan siipiiä myymällä lehtiä ym, mitä puhelinmyyntinä vain voidaan myydä. Työ on todella rankkaa ja jos tulosta ei synny, niin kotimatka kutsuu.

Minäkin tilasin suomalaisen sisustuslehden ja sain viellä kaupanpäällikseksi leivontatavaroita. En tiedä, mistä maasta soittaja oli, mutta oli niin miellyttävä, että tilasin.

Nyt sitten ensimmäistä kertaa otin käyttöön tämän silikonivuoan. Huonosti kävi, mutta onneksi olin varautunut tupla-annokseen. En tiedä, ymmärsinkö väärin ohjeet vai miksi kävi niinkuin kävi. Siirryin perinteiseen vuokaan, jotta saatiin äitienpäiväkakku pöytään. 




sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Dia del Madre Marbellassa

Espanjassa vietettiin äitienpäivää viime viikonloppuna. Juhlistimme päivää pienellä päiväkävelyllä Marbellan vanhassa kaupungissa ystäviemme kanssa. Pikkumies testaili menopelejä ja nautti muutoinkin täysin siemauksin leppoisasta tunnelmasta.

Nyt oli viellä tilaa kävellä kapeilla kaduilla, mutta kesällä tilanne on toinen.

Lounaan nautimme appelsiinipuistossa puiden katveessa. Aukiolla on paljon pöytiä, jotka on jaettu ympärillä olevien ravintoloiden kesken. Joten valitse ensin ravintola ja sen jälkeen mene heidän pöytään aukiolle. 

Kävellessä huomasimme Suomen Taiteilijaseuran ateljeetalon, Talossa on useampi huone, joita voi vuokrata. Talo sijaitsee aivan vanhan kaupungin sydämessä.