keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Onko Fazerin sininen norjalainen suklaa ?

Fuengirolassa, Mijaksen puolella on Carrefour -supermarket toinut jo lähes vuoden. Siellä on erikseen Nordico -osasto, josta voi käydä koti-ikävään hakemassa tuttuja suomalaisiakin tuotteita.

Ihmetykseni oli, kun vanha ja tuttu Fazerin sininen löytyi norjalaisten hyllystä. Jäin miettimään, onko ne nyt vieneet meiltä suklaankin ? 





sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Nizza ja kolleegan tapaaminen

Ajoimme Nizzan ohi ja pysähdyimme yhdeksi yöksi. Lähinnä syynä oli kolleegan, Marin tapaaminen. Marilla on Nizzassa samanlainen yritys kun minulla Espanjassa. Eli hän välittää loma-asuntoja. Yrityksen sivuille pääset tästä (Mariviera).

Varasimme hotellin läheltä keskustaa, joka osoittautui muuksi kun esitteessä väitettiin. Spa ja kuntosali olivat lähinnä vitsi. No, olimme vain yön ja se ei meitä sitten enempää harmittanut. Sijainti oli hyvä. Kävellen pääsin vanhaan kaupunkiin ostoksille. 

Marin ja hänen perheensä kanssa lähdimme illalla heidän varaamaansa ravintolaan syömään. Paikka osoittautui erittäin ihanaksi. Omistaja Mia (suomalainen)  palveli meitä ilmeisesti ihan yli ajankin. Niin mukavaa meillä oli rupatellessa, ettemme huomanneet ajan kulumista. 

Mutta jos olette Nizzassa, niin käykäähän moikkaamassa Miia ravintoa In Vino Porto:ssa . Mialla ja hänen miehellä on toinenkin ravintola keskustassa.

Tässä muutamia kuvia vierailustamme. Kuvat on otettu puhelimella, joten laatu on mitä sattuu.






lauantai 11. lokakuuta 2014

Japanilaisessa ravintolassa


Kotini lähellä on japanilainen ravintola, johon vieraiden kanssa piipahdamme nauttimaan illasta. Yksin tai kaksin emme yleensä mene, koska haluamme teppanyaki pöydän ja sen valmiit menut on aika laajoja. 
Jälkkärin valmistus

Paikkaan kannattaa varata pöytä, jos haluaa istua ja nauttia ruoan valmistuksesta pöydän ääressä. Me otamme useita eri menu vaihtoehtoja ja sitten maistelemme niitä ristiin. Ohessa muutama video, klikkaa ne oikeasta alakulmasta suuremmaksi, niin saat paremman kuvan.
















Oma ohjelmanumero on valmistelun seuraaminen. Tämä paikka sijaitsee Puerto Banuksen kupeessa.


maanantai 6. lokakuuta 2014

Romua ja sisustusta

San Pedrossa olen useasti nähnyt kadun varrella vanhanaikaista tavaraa = tuolia ruosteessa :) 

Nyt päätin mennä katsastamaan kaupan. Kauppa on El Trastero de Macarena

Kauppa osoittautui mielenkiintoiseksi (mutta hinnat ei ). Tässä muutamia otoksia. Ehkä siellä tulee kuitenkin käytyä jotain hankkimassa. Tosin, seuraavan kerran kun ajelen Sveitsin läpi, niin taidan koukata Brockli myymälän kautta.