sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Ostoksilla Miamissa

Olimme perheen kanssa matkalla pitkästä aikaa. Miamissa vietettiin muutama päivä mennen tullen, jossa tyttöni kanssa päästiin toteuttaan jokaisen naisen unelmaa: shoppailupäivää. 

Vietimme pari päivää Sawgrass Mills ostoskeskuksessa, jossa oli etenkin heti joulun jälkeen aika moni muukin ostoksilla. Paikalliset palauttivat joululahjoja ja ottivat vastaan lahjakortin. Alennusmyynnit kun starttasi heti joulun jälkeen, niin lahjarahalla sai paljon enemmän ja halvemmalla. 

Vaikka alue on todella laaja, parkkipaikat olivat aamusta alkaen aivan täynnä. Auton joutuikin jättämään todella kauas.

Mustikkamäen sekä Pitsi ja Pipari blogin innokkaana lukijana omakin sisustuskärpänen heräsi lomatunnelmissa henkiin. Tiskiharja on jäänyt mieleen ja nyt sitten ostin sellaisen itsellekin. Myös kiva servetinteline tarttui mukaan (ja paljon muutakin). Servettitelineessä on kiva idea, jossa saa vanhat aterimet käyttöön. Miehen valinta oli sitruunasuihkutin (vai mikähän tuon nimi on). Tänään kokeilin ja hyvin toimi. Tytkätään vaan sitruunaan tai limeen kiinni ja suihkutellaan suoraan tuoretta mehua. Mukana oli kaksi erikokoista suutinta: toinen limeen ja toinen sitruunaan.

Iberia ilmoitti taannoin aloittavansa suorat lennot Malagasta Miamiin 05/2014. Täytyy ottaa tarkkailuun, josko tulisi avajaistarjouksena edullisia lentoja. Tyhjällä matkalaukulla viikonloppuostoksille. Nyt laukut täyttyi sen verran hyvin, että täytyi ostaa yksi laukku lisää paluulennolle.




1 kommentti:

Kiitos ajatuksestasi!