lauantai 10. marraskuuta 2012

Joulun odotusta !?


Tänään lauantaina 10. marraskuuta lähdin käymään tuolla rannassa ruokaostoksilla. Kipusin yläkertaan hyödyntämään saamani lahjakupongin ilmaisesta kahvista ja suolaisesta :) Ravintolaan mennessä oli pakko fiilistellä jouluisen osaston läpi. Kyllähän siinä itselläkin joulufiilis  alkoi syntymään. 

Espanjassa perheet rakentavat seimejä figuureilla. Monet figuurit maksavat kymmeniä euroja, jonka vuoksi seimi ja ympäristö syntyy ja rakentuu vuosi vuodelta. Erilaisilla julkisissa paikoissa voi käydä ihailemassa isoja ja hienosti rakennettuja seimiä. Joulun aikaan voit nähdä opastekyltit (Belem), joissa ohjataan esim. kaupungin rakentamalle seimelle. 






Jo viikko sitten, kun kävin rautakauppa AKI:ssa  oli heillä rakennettu useampi joulukuusi näytille. Näin lappilaisena ne näytti aika huvittavilta, mutta ajavat varmasti asiansa. On meilläkin täällä Espanjassa sellainen muovikuusi, joka kaivetaan jouluna varastosta ja oksat suoristellaan. Kyllä siitä ihan kelvollinen tulee, kun laittaa paljon koristeita.







Tänään kuitenkin Corte Ingles tavaratalossa jäin ihastelemaan heidän jouluosastoansa. Tuli heti hinku ostaa lahjoja kummilapsille. 





 Joka jouluksi olen ajatellut panostaa kattaukseen ja muutenkin koristelemiseen. Jotenkin se aika aina rientää ja monet asiat jäävät suunnittelutasolle. Nyt kuitenkin eilen jo tein muutaman joulukortin. Tänään sitten katselin sopivia astioita joulukattaukseen






Ja sitten ne pre - lahjat. Olemme innostuneet teestä. On erilaisia härveleitä teen lehtien liottamiseen. Tänään löysin ihanasti pakatut teekupposet, jotka sitten meille hankin. Yhden kupposen hinta oli hieman alle 10 euroa, joten hintakaan ei mielestäni ollut paha. Nyt meillä sitten liotettaan teen lehtiä.

Ja tietysti se oikeakin lahja tuli ostettua, mutta sen tuo sitten joulupukki meidän prinsessalle.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ajatuksestasi!