tiistai 20. marraskuuta 2012

Puerto Banus - Corte Ingles

Corte Ingles (paikallisesti Corte) on Banuksessa oleva iso tavaratalo, josta saa kaikkea. Vähän kuin Hesan Stokka. Maantasa kerroksessa on Hipercor iso ruokatavaratalo (vastaa ehkä suomalaisittain isoa Citymarkettia). Alla on kaksi muuta kerrosta, joista alimmassa on jonkin sorttinen outlet ja sitten -1 kerroksessa on metsästys, kalastus, golf, ompelu yms. harrastutavaraa. Myös posti ja asiakaspalvelu löytyy -1 kerroksesta. 

Maantasa kerroksessa on sitten em. mainittu Hiperi ja kaikenlaisia merkkiosastoja koruilla ja kelloilla höystettyinä. Erityisesti jos tarvitset meikin, niin siellä on tytö jonossa odottamassa meikattavia ja ihan ilmatteeksi, jos kehtaat kävellä pois ostamatta. Miehenkin sieltä käy josku hakemassa kauniiden tyttöjen tekemän kasvojen rasvauksen (kotona kun ei sitä saa).  Myös kaikki kosmetiikka on edustettuna tässä ns. 0 kerroksessa. Ylemmistä kerroksista sitten löytyy lähes kaikkea: naisten, miesten ja lasten osastot. Unohtamatta lemmikkejä ja barbegueta. Myös huonekalut ja ravintolat löytyy ja varmaan paljon muutakin. Kaikkea ei ole jaksanut kahlata läpi, kun vielä vaihtelevat joskus osastojen paikkoja.

MUTTA, Cortesta voit ei-residenttiänä noutaa asiakaspalvelusta kortin, jota voi näyttää seitsemänä päivänä vuodessa ja saat 10% lisäalennusta. Jopa alennusaikaan. Tuli näyteltyä sitä viime helmikuussa mieheni edellenkin muistamana ns. "13 mekon" päivänä. 

Mutta itse asiaan. Tänään kun siellä poikkesin ja vähän ihmettelin, kun oli suljettu parkkihalleja ja oli näitä tyhjiä vitreenejä. 



Viime viikolla yritin ajella tästä sisään, mutta pieni "puuha Pete" siinä ajeli traktorillansa



Kun en enää niin ole selvillä, mikä on HOT tai Whatsahot, jollaisia kortteja Cortesta saa, niin tänään sitten tutustuin osastoihin, joista oli kellot ja korut viety (kenkäsoaston myyjän opastamana). Itselleni oli uusi tuttavuus tällainen jenkkilästä tullut Nialaya . Tämän osaston korut olivat olleet kiinnostavia ja rosvojen mieleen.






Toivotaan, että tämä elämä rauhoittuu täälläkin. Turisteja kaivataan ja rosvoaminen kyllä kaikottaa ulkomaalaiset. Valitettavasti omastakin lähipiiristä olen saanut kuulla näitä tapahtumia: kadulla kädestä revitty kello, golf kentällä putsattu bägi ja mikä pahinta, nukkuessa käyty omassa kotona. 

Mutta, tulkaa ihmeessä käymään täällä. Yritän seuraavaksi kirjoitta jostain positiivisesta asiasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ajatuksestasi!