lauantai 14. kesäkuuta 2014

Vino y Mar

Nueva Andalucian Prado kadulle avattiin uusi tapasravintola. Sain olla heidän ensimmäinen asiakkaansa. 

Samassa paikassa oli aikaisemmin brittiläisten omistama kahvila, joka oli aukisin vain päiväsaikaan. Siinä kävin töistä tullessa usein syömässä salaatin. Kahvila ei ollut sisustukseltaan erikoinen, eikä ruokakaan siellä ollut kummosta, mutta nopsaa sai jotain suuhun pantavaa järkevään hintaa. Lisäksi paikkaan saattoi mennä ihan työkuosissa. 

Siispä olenkin odottanut, koska uusi paikka avaa ovensa. Ravintolan portti oli auki, joten kävelin sisään. Kokki oli vasta testailemassa keittiötä ja kutsui minut testaamaan hänen makujansa.

Olen nyt useasti käynyt syömässä ja mielestäni parasta heillä on lämpimät tapakset. Salaatit on kaupan salaattipussin sekoittelua, johon on lisätty kanaa, rapuja tai tonnikalaa - no me gusta. Pil-pil, joka on suosikkini, oli pettymys myöskin. Samoin pasta vino y mar. Lammas taas oli onnistunut ja minttua ei oltu säästelty.

Nyt näyttää, että ovat panostaneet hyvään viinivalikoimaan. 

Paikan takana on Beata. Hän on syntyjään puolalainen ja nuoruutensa elänyt Itä Saksassa. Sieltä hän on aikoinaan paennut länteen tunnelin kautta. Tarmokas nainen, jonka ensimmäinen Vino y Mar tapaspaikka on perustettu Berliiniin. 

Tässä Andalucian ravintolassa on sama henki sisustuksessa kuin Berliinin Vino y Mar:ssa. Minua miellyttää ravintolan terassiosan kierrätyshenkinen sisustus. Sisätiloissa taas on taas vähän fiinimpää. 








Ravintoloitsija


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ajatuksestasi!