lauantai 16. heinäkuuta 2016

MATKUSTUSILMOITUS - MIKÄ SE ON JA MIKSI !

Viimeisen vuorokauden aikana Euroopassa on koettu niin terrori-isku, kuin vallankaappauskin. 

Itsekin olin huolissani Nizzassa olevasta läheisestä. Hän kuitenkin facebookin kautta pikaisesti viestitti olevansa kunnossa. Niin tärkeä tämä joskus parjattukin FB viestintä tässä tilanteessa oli. Kaikki hänen tuttavansa sai yhdellä viestillä: "We are well" helpotuksen heidän tilastaan.

Illalla sitten saatiin ikäviä uutisia levottomuuksista Turkista. Minunkin lähipiiristä niin moni on hankkinut edullisen asunnon Turkista ja nyt heitä jäljistin (tietysti FB:n kautta ) ovatko Turkissa vai Suomessa.

Ulkoministeriö päivittää Suomen kansalaisten olinpaikkoja kriisin sattuessa. Mutta voimme helpottaa sitä päivittämällä matkustusilmoituksen. 

Ai mikä se on ?

 Eli kun matkustat, voit helposti netissä päivittää matkasuunnitelman ja näin kriisin sattuessa kotimaamme pyrkii auttamaan Sinua ja Minua ulkomaillakin. Eurooppakaan ei ole enää niin turvallinen.

Ja tästä voit päivittää aina oman matkustusilmoituksen. Vaikka ohjeissa puhutaan kriisialueista - eilinen ei - kriisialue, voi tänään olla kriisialue. Helppoa päivittää ja autamme viranomaisiamme. 

Itse teen sen NYT. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ajatuksestasi!