keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Uusi lounaspaikka - La Canada ostoskeskuksessa

Kaavoihin on kangistunut ja aina töistä tullessa arpoo, mihin niistä kolmesta paikasta menisi syömään.

Huhtikuussa minulla oli treffit Heta Kärki:n  kanssa La Canada ostoskeskuksen pihalla olevassa pienessä tavernassa. Paikka oli aika täysi ja valitsimme reunimmaisen paikan. Rupattelimme ja haistelimme naapuritilan sirkkelöintiä. Siinä katsellessamme, mitä siellä naapurissa oikein tapahtuu, sain palan mirklaamisen säröä silmääni.  Naapuriravintola oli minulle tuttu, koska olin siellä joskus ottanut tapakset. No nyt sain palan sirklaamisen tuotosta silmääni. Jos olisin ollut tiukka espanjalainen ja jos meidän lounaspaikkamme olisi ollut aktiivinen, olisivat kehoittaneet soittamaan poliisit paikalle. Itselläni ei ollut siihen intoa, kun vain pelastaa ainoa näkevä silmäni. Toisaalta, luulen että meidän ravintoloitsija pelkäsi oman vastuunsa puolesta. Sain kuitenkin kovasti vettä ja pumpulia, joten näkökyky säilyi.

No tämä oli sivujuonne tai johdanto tämän päiväiseen.

Nyt menin hakemaan tilaamani tuotteet vieressä olevast Le Roy:sta. Lounastakin piti saada ja yllätyksekseni tähän remppapaikkaan oli tullut todella hieno lounaspaikka.

Kaikki paikat olivat melkein täynnä nuorehkoja asiakkaita ( tarkoita alle 40 vee). Istahdin ja sain pian ruokalistan, joka yllätti. Paikka oli health ja super food kahvila. Lista oli täynnä mitä mielenkiitoisempia annoksia. Suurin osa gluteenittomia. 

Tästä taisi tulla uusi lounaspaikkani. 

Niin ja se paikka on Manuka 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos ajatuksestasi!